lurvtussarna

Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Crissi - 24 juli 2011 21:46

Gjorde ett klipp idag på foderexpressen.se. De sålde 12kg eukanuba rasfoder för 299kr. Så vi köpte två påsar som kommer hem till dörren. Hoppas det fungerar bra. :) i så fall får vi 24kr mat för samma pris som vi brukar få 15kg för. 


Skulle åka ner till sjön o simma hundarna för ett tag sedan, men jag blev rätt snopen när jag kom ner för då gick där kossor. Så det blev ingen simtur den dagen. 
Men idag åkte vi till en annan sjö istället.
Jag är glad att jag bara tog med mig Pippi denna gången för vid strandkanten låg en enorm död gädda. Pippi rörde den inte, men så snäll hade Jennie INTE varit! Urk!
Pippi fick simma några vändor, men det var blåsigt, blött och kallt så jag och Andy (ja, jag fick med mig honom!!) blev snabbt frusna av att stå still.
Jag fick dock honom till att hjälpa mig att träna lite budföring. Vi har tränat rätt mycket med att skicka henne mellan oss i hemmet. Hon springer då till den andre och duttar i handen. Så att springa mellan oss tyckte hon redan var skoj. Nu skulle vi få till det med synlig förare som står still, på ett nytt kommando och med ingång.
Det gick ganska bra. Hon tar lätt till ljud när hon blir fruktrerad för att hon inte förstår eller för att hon tycker det är roligt. Hon satte sig bredvid Andy, men med en ganska dålig ingång, Andy blev osäker på vad han skulle göra och tittade på mig, då blev Pippi osäker på vad hon skulle göra, hon testade att lägga sig och sen kom det ljud. Sen var hon lite ljudig. Men sen gjorde hon några riktigt snygga skick och hon fick sin älskade kyckling. Hon verkar gilla det skarpt, tror det kan bli bra! :)


Tycker hon blir bättre och bättre på att jobba på nya ställen. Hade bara jag varit lite duktigare på att träna lite oftare så hade hon kunnat bli grym...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards