lurvtussarna

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Crissi - 12 augusti 2011 23:57

Har köpt mig en åkgräsklippare idag. Det händer inte varje dag... Ser med spänning fram emot när den kommer hem! 


Sen har jag och Andy börjat sätta staket idag. Det blir nog rätt bra.
Sen skulle vi ut och hämta en grill hos en kompis. Klockan blev rätt mycket så vi åkte i våra staket-sättar-kläder och körde inom McDonald's på vägen ut till kompisen då det inte hunnit bli mycket till föda under dagens lopp.


Jag är verkligen INTE någon stammis på McD. Handlar där kanske tre gånger/år. Men det här råkade faktiskt vara den tredjegången under bara några månaders tid. Jag och Andy har de senaste gångerna köpt en lilla menyn, plusmeny med två extra cheeseburgare. Då delar vi på dricka och pommes, Andy äter cheesen och jag den vanliga brugaren. Just nu har de någon fånig kampanj med att man får ett dricksglas när man köper en plusmeny. Eftersom vi varit där redan två gånger under en kort tidsperiod så råkar vi redan ha två av de där glasen så nu siktade vi in oss på ett tredje.


Så när vi kommer till sista luckan undrar jag var glaset är. Då säger tjejen där att man inte får något glas om man inte köper en meny som kostar mer än en viss summa. Det hade vi tydligen inte gjort.


Steg ett i pinsamhetsskalan var alltså att jag frågade efter ett fånigt glas.
Steg två i pinsamhetsskalan var att vi såg ut som två lodisar. Andy orakad (han sparar ansikthår til en klassåterträff, fråga mig inte varför, ser rysligt ofräsch ut. Men det är ju inte mitt ansikte...) och med en sliten friestadströja. Jag med mina jaktbyxor och en luvtröja full med färgfläckar.
Steg tre i pinsamhetsskalan var att jag lite besviket svara tjejen i luckan "-men det brukar vi ju få..." på svaret att vi inte skulle få något glas. (Som om vi var vana McD-handlare.)
Steg fyra på pinsamhetsskalan var att när tjejen försvunnit in igen och Andy hissat upp rutan så inser jag hur jäkla dumma och lantis vi verkar. Två idioter i fula kläder som kommer sent på en fredagskväll för att handla billiga burgare för att få ett fånigt glas. Fattades bara att vi skulle lägga till "Men vi som kört ända ifrån..." Jag får världens skrattanfall. Lagom till när jag låter som en skrikande åsna kommer tjejen tillbaka och Andy hissar ner rutan igen. 
Steg fem på pinsamhetsskalan blir då att jag hör Andy förklara för tjejen i luckan "Hon skrattar lite här bara". Varpå jag skrattar ännu mer som en åsna.
Och kulmen på pinsamhetsskalan blir det när hon sträcker fram ett glas och säger att "ni får ha ett denna gången" och ler vänligt. Jag tackar väldigt för glaset och vi rullar vidare.


Jag skäms, det händer inte ofta, men jag skäms....
Men rysligt roligt var det ändå.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards